Ajankohtaista

Paws Up Club -kuukausikortti

Paws Up Club -kuukausikortti

Kuukausikorteilla koiran päivähoito edullisemmin. Paws Up Club 11pv/vk4pv/kk140€ (35€/pv)Voimassa 1kk. Paws Up Club 22pv/vk8pv/kk264€ (33€/pv)Voimassa 1kk. Paws Up Club 33pv/vk12pv/kk360€ (30€/pv)Voimassa 1kk. Paws Up Club 44pv/vk16pv/kk400€ (25€/pv)Voimassa 1kk. Paws Up Club 55pv/vk20pv/kk450€ (22,50€)Voimassa 1kk. 10 x Sarjakortti350€Voimassa 6kk. Kuukausi- ja sarjakortit ovat käytössä arkisin.Ma-Pe klo 

Koirahieronta

Koirahieronta

Kartoitus n. 30 minuuttia 30 €Hierontakerta n. 60 min 50 €Pentuhieronta (alle 6 kk) 30 €Varaukset: info@pawsup.fi / 040 0330094 KOirat hieroo koulutettu koirahieroja katri ig@koirahieroja Peruutukset 24 h ennen hoitoa – ei veloitusta.Sen jälkeen tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50%

PENTUTREFFIT Paws Up

PENTUTREFFIT Paws Up

Sosiaalisia kokemuksia ja kohtaamisia turvallisesti sekä valvotusti!

”Koirilla on synnynnäinen kielenoppimiskyky, mutta he tarvitsevat mahdollisuuden kehittää kielitaitoaan. Siksi on äärettömän tärkeää, että pentu tapaa riittävästi muita koiria. Paras oppi, jonka koiralle voi suoda on päästää se tutustumaan erikokoisiin, -värisiin ja -tyyppisiin koiriin. Sosiaalisten taitojen oppiminen ja erilaisiin ympäristöihin tottuminen ovat pennun elämän kaksi tärkeintä oppituntia.”

Turid Rugaas, Rauhoittavat signaalit

Pienet pennut klo 17.00-17.30
Alle 5kg
Ikä 15vk – 9 kk
Varhaisrokotettu pentu (6-15vk) voi osallistua treffeille varoajan jälkeen.
Tuontikoirat vähintään 19vk.

Isommat pennut klo 17.45-18.15
Kaiken kokoisille
Ikä 15vk – 9kk
Varhaisrokotettu pentu (6-15vk) voi osallistua treffeille varoajan jälkeen.
Tuontikoirat vähintään 19vk.

  • Käytäthän koirasi tarpeilla ennen treffeille tuloa.
  • Varmistathan, että koirallasi ei ole loisia tai tarttuvia tauteja. Tartuttavan koiran omistaja vastaa kustannuksista Paws Upille sekä muille osapuolille.
  • Otathan mukaan rokotuskortin.

Pentutreffien hinta on 5€ / koirakko

Pentutreffit keskiviikkosin. Varaukset
Ajanvarausjärjestelmän kautta
tai
info@pawsup.fi
040 033 0094 (myös WhatsApp)

Loistokoira mukana tapahtumassa tekemässä tassupainatuksia ja koiravalokuvauksia.
Ihana muisto pennun tassusta ilmaisella tassupainatuksella paperille. Halutessaan tassunjäljestä voi teettää esimerkiksi mukin, taulun, avaimenperän, korun tai lasinalusia.

Koiravalokuvaukseen saa valita rekvisiitan vaihtoehdoista tai voi myös ilman rekvisiittaa. Kuvaus on pentutreffien jälkeen ja siihen kannattaa varata aikaa noin 30min. Kuvaus maksaa 65€ (2 digikuvaa), lisäkuvat 15€ kpl. Varaattehan kuvauksen ja rekvisiittatoiveenne pentutreffeille ilmoittautumisen yhteydessä.


148m² koirahoitolamme Paws Up sisäpuistossa on aina täydellinen puistoilusää!

Tervetuloa leikkimään ja hankkimaan sosiaalisia kohtaamisia pennuille!Koirapäiväkoti & koirahotelli Paws Up Kamppi
Lönnrotinkatu 28, 00180 Helsinki


Ilmoittautumiset pentutreffeille:

Ajanvarausjärjestelmä (keskiviikko)
040 033 0094
info@pawsup.fi

Eroahdistuksella on vakavat seuraukset

Eroahdistuksella on vakavat seuraukset

Helsingin yliopiston tutkimuksen mukaan eroahdistus syndroomasta eli SDS:tä ja yksinolo-ongelmista kärsiviä koiria on jopa 20-40% koirista. Eroahdistuksen ja yksinolo-ongelmien kohde on usein ihminen. Kyse on koiran kokonaisvaltaisen turvallisuuden tunteen heikkenemisestä, rutiinien puutteista tai/sekä väärän mielentilan palkkaamisesta. Vanhemmalla koiralla ongelmaa voi aiheuttaa myös Alzheimer. Käytä koirasi 

Avajaiset Paws Up Kamppi

Avajaiset Paws Up Kamppi

TERVETULOA! Vihdoin koronarajoitukset ovat lieventyneet ja voimme pitää uuden Paws Up Kampin avajaiset! Avajaiset Pe 11.6. klo 15.00-18.00 15. ensimmäiselle lahjapussi! Tervetuloa koirasi kanssa tutustumaan tiloihimme ja toimintaamme. Tarjolla kakkukahvit, nelijalkaista perheenjäsentä unohtamatta! Tapahtumassa mm. Ilmainen tassupainatus,WALK-IN koirahierontaa sekä koiravalokuvaustaSassy Woof tarjouksiaYora -esittelyLahja 15. ensimmäiselleKakkukahvitKoiran 

Team Paws Up

Team Paws Up

Me huolehdimme rakkaasta perheenjäsenestäsi!

Olen Ronja, marraskuussa 30-vuotta täyttävä eläintenhoitaja, Espoosta kotoisin. Olen asunut suurimmanosan aikuisuudestani Helsingissä ja myös hetken aikaa Järvenpäässä sekä Orimattilassa.

Ennen tälle alalle ryhtymistä olin meikkaaja-maskeeraaja-kosmetologi-yrittäjä vuodesta 2011. Olen aina ollut koirien kanssa tekemisissä ja omasta takaa on ollut koiria chihuahuasta amstaffiin ja nyt minulla labradorinnoutaja.

2017 ymmärsin, että unelmat ovat tehty saavutettaviksi ja päätin vaihtaa alaa kauneudenhoitoalalta eläinten pariin. Aloitin opinnot 2018 Mäntsälässä Keudan Saaren Kartanon koulun maatalouden perustutkinnon eläintenhoidon osaamisalalla. Minulle oli selvää, että perustan koirahoitolan opintojen päätyttyä, joten opetussuunnitelmani rakennettiin sen mukaisesti. Koulun aikana olin työharjoittelussa Järvenpään koirahoitolassa LomaLupassa, josta sain neuvoja ja käytännönharjoitusta koirahoitolan pyörittämiseen. Kiitos kaikista tärkeistä opeista mentorilleni Hannalle. Suunnitelmani koirahoitolan perustamisesta aikaistuivat saadessani opettajaltani vuokralle hänen omakotitalonsa Orimattilasta. Avasin koirahoitolan opintojen loppupuolella Joulukuussa 2019 Orimattilaan, jonka ansiosta valmistuin aikaisemmin ja sain koulusta kaksi stipendiä.

Korona toi omat haasteensa palveluiden tarvitsevuuteen. Rajoitusten takia vuorokausihoidolle ei ollut enää niin paljon tarvetta johon Orimattilan koirahoitolani oli pääsääntöisesti perustunut. Asiat johtivatkin siihen, että palasin koirahoitolan kanssa Helsinkiin ja löysimme täydelliset tilat toiminnallemme täältä Kampista.

Minulle tärkeää koirien hoidon kannalta on ollut opetella koirien elekieli ja rauhoittavat signaalit, sekä rotukohtaiset ominaisuudet. Ymmärrän koirien elekieltä, joka on hyvin tärkeää silloin, kun koirat ovat laumassa, jossa kaikki eivät vielä heti tunne toisiaan. Näin pysyn aina tilanteiden edellä ja pystyn puuttumaan mahdollisiin konfikteihin ennen niiden tapahtumista. Hoitokoirat ovat minulle kaikki yhtä tärkeitä ja kiinnynkin heihin hyvin nopeasti. Hoidan niitä positiivisella otteella ja rakkaudella, kuin omaani. Lisäkseni hoitohenkilökuntaan kuuluvat Frida ja harjoittelijat sekä vastaanottoneiti-toimitusjohtaja Luna Luppaluuri.

Vastaanottoneiti toimitusjohtaja Luna

Flammeus Kauneinta Päällä Maan, kutsumanimeltään Luna on 3,5 vuotias syömislinjainen labradorinnoutaja. Luna on ollut jo harjoitteluajoista asti mukana koirahoitolameiningissä. Luna on hyvin tärkeä osa Paws Uppia luoden pohjan koiralaumalle,. Hän osaa hyvin koirien elekielen ja rauhoittavat signaalit, luoden niiden kautta helpon sekä mukavan tutustumisväylän uusien koirien ja muun hoitolauman välille. Luna on usein mukana tutustumiskäynneillä, jotta täällä on aina ainakin yksi tuttu kaveri koiran tullessa varsinaiseen hoitoon. Lunan harrastuksia on postinhaku, tavaroiden noutaminen ja tekstiilien vienti pyykkiin. Parasta on kanniskella frisbeetä ja saada lapsilta huomiota sekä tietenkin ruoka.

STRESSI-VAPAA TYÖPÄIVÄ. HUOLETON LOMAMATKA.

STRESSI-VAPAA TYÖPÄIVÄ. HUOLETON LOMAMATKA.

STRESSI-VAPAA TYÖPÄIVÄ. HUOLETON LOMAMATKA. Koirahoitola Paws Up Helsingissä Kampissa. Koirien päivähoito ja täyshoito. Koirapäiväkoti ja koirahotelli. Tarjoamme luotettavat koirien hoitopalvelut, jotta voit palata kotiin onnellisen ja rennon lemmikin kanssa pitkän työpäivän tai viikonloppuloman jälkeen. Henkilökuntamme on koulutettu vastaamaan lemmikkisi tarpeisiin. Voit varata tutustumiskäynnin tai hoidon 

Varaa ilmainen tutustumiskäynti

Varaa ilmainen tutustumiskäynti

Tutustumiskäynnillä arvioimme koiran soveltuvuuden koirahoitolaan. Käyntiin kannattaa varata aikaa noin 30 minuuttia. Tutustumiskäynnillä käymme läpi hoitosopimuksen ja ehdot. Paws Up Club kuukausikortin ja sarjakortin tulevat jäsenet saavat jäädä tutustumaan (max. 4h) ilmaiseksi päivähoitoon omistajan harrastuksen, shoppailun tai kahvilla käymisen ajaksi. Kiireellinen arki? Koiralla liikaa energiaa? 

Koirahoitola Kampissa

Koirahoitola Kampissa

Koirahoitola Paws Up Helsinki Kamppi.
Koirien päivähoito, täyshoito koirahotellissa tai tuntihoito harrastusten tai muiden menojen ajaksi. Koirien hierontapalvelut.

Kiireellinen arki? Koiralla liikaa energiaa? Pitkä työpäivä? Etätyö kotona ja koira jaloissa? Harrastus tai muu iltameno, eikä raaskisi jättää koiraa taas yksin kotiin?

Tuo koirasi meille leikkimään, samalla saaden sosiaalisia kontakteja toisten koirien kanssa! Koirien päiväkoti Paws Uppiin voi tuoda koiran arkisin ma-pe klo 8-18 välillä (tarvittaessa koiran voi tuoda aamulla jo klo 7, sovittava erikseen) tai vain muutamaksi tunniksi päivällä tai illalla. Olemme auki sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä.

Varaukset viikonlopuille tai pyhäpäiville soittamalla 040 033 0094 tai sähköpostilla info@pawsup.fi

Käyttäessäsi päivähoitopalvelua koirallesi saat helpotusta kiireiseen arkeen. Koira virikkeellistyy ja saa sosiaalisia kokemuksia muiden koirien kanssa. Päivähoidon aikana koira purkaa energiaansa leikkien ja ulkoillen muiden koirien kanssa

Koiran päivähoito on kaikkien hyvinvointia. Koiran ollessa hoidossa, omistajan ei tarvitse miettiä koiran mahdollisia remppa- tai askarteluhommia tai haukkuuko koira häiriten naapurirauhaa. Illalla kotona on ihanan rauhallinen ja lepäävä onnellinen koira.

koira ysytäviä
Paws Up koirahoitola Kampissa

Tervetuloa!

Päivähoidon hyödyt koiralle

Päivähoidon hyödyt koiralle

Onnellinen koira Käyttäessäsi päivähoitopalvelua koirallesi saat helpotusta kiireiseen arkeen. Koira virikkeellistyy ja saa sosiaalisia kokemuksia muiden koirien kanssa. Päivähoidon aikana koira purkaa energiaansa leikkien ja ulkoillen muiden koirien kanssa, jolloin illalla kotona on rauhallinen ja lepäävä koira. Vaikka kaikki koirat oppivat elekielen jo pentuna emoltaan,