Ajankohtaista

Koirien päiväkoti Paws Up

Koirien päiväkoti Paws Up

Koirahoitola Paws Up sijaitsee Helsingissä Lönnrotinkadulla. Meille on helppo tuoda koira päivähoitoon työmatkalla tai iltahoitoon mennessä harrastuksiin tai muihin menoihin. Meille voi tuoda koiran myös vuorokausihoitoon, jolloin henkilökunta on yön yli paikalla hoitokoirien seurana. Parasta koirallesi, kun sinä et ole saatavilla. Miksi kannattaa tuoda koira 

Päivähoito kympillä -viikko!

Päivähoito kympillä -viikko!

Koirien päivähoito uusille asiakkaille10€ tutustumishintaan. Ma-Pe klo 8-18 välillä.Voimassa vk 3423.-29.8.2021 Paikkoja rajoitetusti. Tutustumiskäynnin ennen varsinaista hoitoa voi varata täältä. Kamppanja -päivähoitoon voi tulla myös ilman tutustumiskäyntiä. Varaa päivähoito tästä. Viikolla 34 (23.-29.8.) Koirahieroja tekemässä tutustumishierontoja koirille 20€ /30minMaanantaina, keskiviikkona ja torstaina. Varaa hieronta info@pawsup.fi 

Paws Up Club -kuukausikortti

Paws Up Club -kuukausikortti

Kuukausikorteilla koiran päivähoito edullisemmin.

Paws Up Club 1
1pv/vk
4pv/kk

140€ (35€/pv)
Voimassa 1kk.

Paws Up Club 2
2pv/vk
8pv/kk

264€ (33€/pv)
Voimassa 1kk.

Paws Up Club 3
3pv/vk
12pv/kk

360€ (30€/pv)
Voimassa 1kk.

Paws Up Club 4
4pv/vk
16pv/kk

400€ (25€/pv)
Voimassa 1kk.

Paws Up Club 5
5pv/vk
20pv/kk

450€ (22,50€)
Voimassa 1kk.

10 x Sarjakortti
350€
Voimassa 6kk.

Kuukausi- ja sarjakortit ovat käytössä arkisin.
Ma-Pe klo (7) 8-18 välillä.
Kortteja ei hyvitetä, jos niistä jää päiviä käyttämättä.
Paws Up Club –kuukausikortit ovat voimassa kuukauden.
Paws Up sarjakortti on voimassa 6 kuukautta.
Varaukset ajanvarausjärjestelmän kautta, sähköpostilla tai puhelimella viimeistään edellisenä arkipäivänä klo 18.00 mennessä.
Peruutukset viimeistään edellisenä arkipäivänä klo 18.00 mennessä.

Koirahieronta

Koirahieronta

Kartoitus n. 30 minuuttia 30 €Hierontakerta n. 60 min 50 €Pentuhieronta (alle 6 kk) 30 €Varaukset: info@pawsup.fi / 040 0330094 KOirat hieroo koulutettu koirahieroja katri ig@koirahieroja Peruutukset 24 h ennen hoitoa – ei veloitusta.Sen jälkeen tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50%

PENTUTREFFIT Paws Up

PENTUTREFFIT Paws Up

Sosiaalisia kokemuksia ja kohtaamisia turvallisesti sekä valvotusti! ”Koirilla on synnynnäinen kielenoppimiskyky, mutta he tarvitsevat mahdollisuuden kehittää kielitaitoaan. Siksi on äärettömän tärkeää, että pentu tapaa riittävästi muita koiria. Paras oppi, jonka koiralle voi suoda on päästää se tutustumaan erikokoisiin, -värisiin ja -tyyppisiin koiriin. Sosiaalisten taitojen oppiminen 

Eroahdistuksella on vakavat seuraukset

Eroahdistuksella on vakavat seuraukset

Helsingin yliopiston tutkimuksen mukaan eroahdistus syndroomasta eli SDS:tä ja yksinolo-ongelmista kärsiviä koiria on jopa 20-40% koirista.

Eroahdistuksen ja yksinolo-ongelmien kohde on usein ihminen. Kyse on koiran kokonaisvaltaisen turvallisuuden tunteen heikkenemisestä, rutiinien puutteista tai/sekä väärän mielentilan palkkaamisesta. Vanhemmalla koiralla ongelmaa voi aiheuttaa myös Alzheimer. Käytä koirasi aina lääkärissä, jos ongelmat alkavat yhtäkkiä.

Oireet

Eroahdistuksen ja yksinolo-ongelmien oireita on levoton käyttäytyminen, ruoan varastaminen, ulospääsyteiden tuhoaminen, pakenemisyritykset, ulvominen ja haukkuminen, runsas kuolaaminen, oksentaminen, ruokahaluttomuus, virtsaaminen sisälle sekä liiallinen kiintymyssuhde ihmiseen. Pelko koiralla on alkukantainen tila, joka on auttanut sitä selviytymään.

Eroahdistuksen ja yksinolo-ongelmien seuraus koiran terveydessä

Ongelmakäyttäytymisestä on aina haittaa koiralle, koiran yrittäessä sopeutua ympäristöönsä. Pelko on haitallinen, hyvin voimakas ja raskas koettelemus. On erityisen tärkeää, ettei yksinoloa pelkäävää koiraa altisteta turhaan pelkotilaan. Pelko ja paniikki johtaa stressitilaan. Stressitilan muuttuessa krooniseksi koiran leikkisyys vähenee, erilaiset rauhastoiminnot sekä immuunitaso heikkenee ja saattaa muodostua vatsahaavoja. Pelko lisääntyy altistumisen kautta, joka johtaa siihen, että koira voi satuttaa itseään tai aiheuttaa vaaratilanteita itselleen. Koiran kärsiessä kovasti yksinolemisesta kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen ja joskus sopiva lääkitys on tarpeen harjoituksen tueksi. Lievemmissä tapauksissa voi koittaa harjoitella ja totuttaa koiraa vähitellen yksinoloon.

Päivähoidon hyöty eroahdistus -ja yksinolo-ongelma -harjoitusten lisänä

Ennen kuin yksinoloharjoitukset alkavat tuottamaan tulosta ei koiraa saisi altistaa pelolle eikä stressille entisestään. Pelko vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ja negatiivisesti terveyteen, koiran mieleen ja kehoon vaikeuttaen näin yksinolemisen harjoittelun etenemistä.

Päivähoidossa ollessa koiran ei tarvitse altistua yksinjäämisestä johtuvaan pelkotilaan. Eroahdistusta pystytään lieventämään sekä hillitsemään, jolloin koira ei pura turhautumistaan haukkumalla tai tuhoamalla esineitä yksin kotona. Koiralla on hoidossa ihminen lähellä. Joidenkin eroahdistuksesta ja yksinolo-ongelmista kärsivien korien tilanteeseen helpoittaa jo pelkästään muiden koirien läsnäolo, niin että ihmisen perään kaipaaminen vähenee. Päivähoidossa koirat virikkeellistyvät ja saavat sosiaalisia kokemuksia muiden koirien kanssa, joka tuo onnistumisen tunteita koiralle, joka taas vähentää stressiä sekä lisää mielihyvähormonia, joka näkyy yleensä yksinolokäyttäytymisessä. Koiran ollessa päivät päivähoidossa, ei omistajan myöskään tarvitse miettiä koiran mahdollisia remppa- tai askarteluhommia tai haukkuuko koira häiriten naapurirauhaa.

Koiran yksinolemiseen vaikuttaa myös koiran hyvinvointiasiat. Oloa saadaan helpotettua ravintovirikkeillä, miellyttävällä fyysisellä ympäristöllä mm. äänet, valot ja hajut. Koira tarvitsee riittävästi lepoa jopa 12-16h vuorokaudessa. Siksi on hyvä pitää huoli siitä, että koiralla on mahdollisuus nukkua pimeässä ja täysin omaan rauhaan vetäytyneenä. On hyvä olla riittävästi erilaisia nukkumapaikkoja ympäri kotia. Nukkumapaikan vaihto noin tunnin välein kuuluu koiran lajityypilliseen käyttäytymiseen. Toistuvilla rutiineilla helpotamme koiran oloa, koira pystyessä ennakoimaan tilanteita. Riittävä liikunta ja ulkoilu kuin myös leporutiinit ovat tärkeitä. Hellyydenpuute heijastuu yksinoloon, mutta myös liika huomio ja yhdessä olo voi hankaloittaa erossa olemista. Koiran stressaavaa olotilaa saa myös helpotettua tekemällä sen kanssa passiivia asioita kuten esimerkiksi kirjan lukeminen, telkkarin katsominen tai muu rauhallinen tekeminen missä itse olet mahdollisimman rentoutuneessa tilassa.

Jos koirasi kärsii eroahdistuksesta tai yksinolemisesta

Varaa aika tutustumiskäyntiin missä käymme läpi koirakohtaisesti hoidontarpeen yksinoloharjoitusten rinnalle.

Avajaiset Paws Up Kamppi

Avajaiset Paws Up Kamppi

TERVETULOA! Vihdoin koronarajoitukset ovat lieventyneet ja voimme pitää uuden Paws Up Kampin avajaiset! Avajaiset Pe 11.6. klo 15.00-18.00 15. ensimmäiselle lahjapussi! Tervetuloa koirasi kanssa tutustumaan tiloihimme ja toimintaamme. Tarjolla kakkukahvit, nelijalkaista perheenjäsentä unohtamatta! Tapahtumassa mm. Ilmainen tassupainatus,WALK-IN koirahierontaa sekä koiravalokuvaustaSassy Woof tarjouksiaYora -esittelyLahja 15. ensimmäiselleKakkukahvitKoiran 

Team Paws Up

Team Paws Up

Me huolehdimme rakkaasta perheenjäsenestäsi! Olen Ronja, marraskuussa 30-vuotta täyttävä eläintenhoitaja, Espoosta kotoisin. Olen asunut suurimmanosan aikuisuudestani Helsingissä ja myös hetken aikaa Järvenpäässä sekä Orimattilassa. Ennen tälle alalle ryhtymistä olin meikkaaja-maskeeraaja-kosmetologi-yrittäjä vuodesta 2011. Olen aina ollut koirien kanssa tekemisissä ja omasta takaa on ollut koiria chihuahuasta 

STRESSI-VAPAA TYÖPÄIVÄ. HUOLETON LOMAMATKA.

STRESSI-VAPAA TYÖPÄIVÄ. HUOLETON LOMAMATKA.

STRESSI-VAPAA TYÖPÄIVÄ. HUOLETON LOMAMATKA.

Koirahoitola Paws Up Helsingissä Kampissa. Koirien päivähoito ja täyshoito. Koirapäiväkoti ja koirahotelli.

Tarjoamme luotettavat koirien hoitopalvelut, jotta voit palata kotiin onnellisen ja rennon lemmikin kanssa pitkän työpäivän tai viikonloppuloman jälkeen.

Henkilökuntamme on koulutettu vastaamaan lemmikkisi tarpeisiin.

Voit varata tutustumiskäynnin tai hoidon ajanvarausjärjestelmästämme.


Lisätietoja soittamalla 040 033 0094 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@pawsup.fi

Vieraile Instagramisssa koirahoitolapawsup
Vieraile Facebookissa koirahoitolapawsup

Varaa ilmainen tutustumiskäynti

Varaa ilmainen tutustumiskäynti

Tutustumiskäynnillä arvioimme koiran soveltuvuuden koirahoitolaan. Käyntiin kannattaa varata aikaa noin 30 minuuttia. Tutustumiskäynnillä käymme läpi hoitosopimuksen ja ehdot. Paws Up Club kuukausikortin ja sarjakortin tulevat jäsenet saavat jäädä tutustumaan (max. 4h) ilmaiseksi päivähoitoon omistajan harrastuksen, shoppailun tai kahvilla käymisen ajaksi. Kiireellinen arki? Koiralla liikaa energiaa?