Koirahoitola Kampissa

Koirahoitola Kampissa

Koirahoitola Paws Up Helsinki Kamppi.
Koirien päivähoito, täyshoito koirahotellissa tai tuntihoito harrastusten tai muiden menojen ajaksi. Koirien hierontapalvelut.

Kiireellinen arki? Koiralla liikaa energiaa? Pitkä työpäivä? Etätyö kotona ja koira jaloissa? Harrastus tai muu iltameno, eikä raaskisi jättää koiraa taas yksin kotiin?

Tuo koirasi meille leikkimään, samalla saaden sosiaalisia kontakteja toisten koirien kanssa! Koirien päiväkoti Paws Uppiin voi tuoda koiran arkisin ma-pe klo 8-18 välillä (tarvittaessa koiran voi tuoda aamulla jo klo 7, sovittava erikseen) tai vain muutamaksi tunniksi päivällä tai illalla. Olemme auki sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä.

Varaukset viikonlopuille tai pyhäpäiville soittamalla 040 033 0094 tai sähköpostilla info@pawsup.fi

Käyttäessäsi päivähoitopalvelua koirallesi saat helpotusta kiireiseen arkeen. Koira virikkeellistyy ja saa sosiaalisia kokemuksia muiden koirien kanssa. Päivähoidon aikana koira purkaa energiaansa leikkien ja ulkoillen muiden koirien kanssa

Koiran päivähoito on kaikkien hyvinvointia. Koiran ollessa hoidossa, omistajan ei tarvitse miettiä koiran mahdollisia remppa- tai askarteluhommia tai haukkuuko koira häiriten naapurirauhaa. Illalla kotona on ihanan rauhallinen ja lepäävä onnellinen koira.

koira ysytäviä
Paws Up koirahoitola Kampissa

Tervetuloa!

Tue meitä seuraamalla ja tykkäämällä: