Varaa ilmainen tutustumiskäynti

Varaa ilmainen tutustumiskäynti

Tutustumiskäynnillä arvioimme koiran soveltuvuuden koirahoitolaan. Käyntiin kannattaa varata aikaa noin 30 minuuttia. Tutustumiskäynnillä käymme läpi hoitosopimuksen ja ehdot.

Paws Up Club kuukausikortin ja sarjakortin tulevat jäsenet saavat jäädä tutustumaan (max. 4h) ilmaiseksi päivähoitoon omistajan harrastuksen, shoppailun tai kahvilla käymisen ajaksi.

Kiireellinen arki? Koiralla liikaa energiaa? Pitkä työpäivä? Etätyö kotona ja koira jaloissa? Harrastus tai muu iltameno, eikä raaskisi jättää koiraa taas yksin kotiin?

Tuo koirasi meille leikkimään, samalla saaden sosiaalisia kontakteja toisten koirien kanssa! Koirien päiväkoti Paws Uppiin voi tuoda koiran arkisin ma-pe klo 8-18 välillä (tarvittaessa koiran voi tuoda aamulla jo klo 7, sovittava erikseen) tai vain muutamaksi tunniksi päivällä tai illalla. Olemme auki sopimuksen mukaan myös viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä.

Sassy Woof valjaat Paws Up verkkokaupasta

Käyttäessäsi päivähoitopalvelua koirallesi saat helpotusta kiireiseen arkeen. Koira virikkeellistyy ja saa sosiaalisia kokemuksia muiden koirien kanssa. Päivähoidon aikana koira purkaa energiaansa leikkien ja ulkoillen muiden koirien kanssa

Koiran päivähoito on kaikkien hyvinvointia. Koiran ollessa hoidossa, omistajan ei tarvitse miettiä koiran mahdollisia remppa- tai askarteluhommia tai haukkuuko koira häiriten naapurirauhaa. Illalla kotona on ihanan rauhallinen ja lepäävä onnellinen koira.

Tue meitä seuraamalla ja tykkäämällä: